Jan Kersten Music entertainer

Repertoire & Mogelijkheden

Repertoire

Door de jarenlange ervaring van Jan is zijn repertoire eindeloos. Zo speelt Jan Nederlandse hits van onder andere Nick en Simon, Frans Duijts en Marco Borsato. Ook covert Jan internationale artiesten zoals Coldplay, U2 en The Beatles.

Een kleine greep uit Jan’s genre:

–       Mowtown hits
–       Jaren ‘50 t/m ‘90
–       Pop
–       Nederlandstalig

Jan heeft een dermate groot repertoire dat er voor ieder wat wils te horen zal zijn. Op verzoeknummers hoeft Jan dan ook zelden nee te verkopen. Met meer dan 800 nummers is de kans groot dat uw favoriete plaat ertussen zit. Heeft u een verzoek nummer dat niet in het repertoire zit? In overleg kan Jan dit nummer opnemen in zijn repertoire.

 

Openbaar Optreden

Of het nu gaat om een dansavond, kermis, thema-avond of braderie, Jan is de artiest om hier een muzikaal succes van te maken. Mede door zijn jarenlange bühne ervaring kan hij van elke gelegenheid een perfecte middag, avond of dag maken. Met een zeer uitgebreid en gevarieerd repertoire, aangevuld met professioneel licht en geluid, weet Jan altijd de juiste sfeer te creëren.

 

Bruiloft & Receptie

Uw bruiloft is de dag van uw leven. En wat is er mooier dan een speciale en mooie dag af te sluiten met een gezellige en muzikale avond. Viert u een jubileum, bijvoorbeeld een gouden bruiloft, dan speelt Jan evergreens en nummers uit die tijd. Tijdens dit soort jubilea komen de klanken uit de accordeon ook erg goed tot zijn recht.

Op recepties is Jan een graag geziene gast. Of het nu gaat om een optreden van een uur of een middag vullend programma. Wilt u meer weten? Neem dan contact met Jan op; hij denkt graag met u mee om van de receptie een succes te maken.

 

Duits avond of Oktoberfest

De roots van Jan liggen aan de Duitse grens; daardoor zijn de Duitse cultuur, de sfeer en de taal voor Jan geen vreemde. Vanaf zijn 17e speelt Jan al in Duitsland en weet dan ook precies wat men daar wil horen. Heeft u een thema avond met Duits-karakter of organiseert u een feest in Duitsland? Jan is te boeken voor minimaal een uur maar ook voor een hele avond trekt Jan graag zijn lederhose aan.

Huwelijksmissen

Bent u binnenkort ceremoniemeester of trouwt u binnenkort en zou u graag tijdens de huwelijksplechtigheid muzikale ondersteuning willen? Ook daar kan Jan in voorzien.

Zoals u kunt lezen zijn er heel veel mogelijkheden als het gaat om repertoire en het soort optreden. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Neem daar voor contact met Jan op.

Laatste nieuws

Meer nieuws